Palvelut

Opetuslupa

Ajo-oikeuteen tähtäävän koulutuksen yhteydessä radalla käydään vain yhden kerran. Tämän kurssin nimi on riskientunnistamiskurssi, joka on pakollinen myös opetusluvalla korttia ajavan.

Riskientunnistamiskoulutuksessa käymme läpi ennakoinnin merkitystä. Rataharjoittelussa käymme konkreettisesti läpi, kun pelivara on loppunut ja joudumme hätätilanteeseen (esim. hätäjarrutus, väistö, kaarreajo vaihtelevalla pidolla ym.). Näitä taitoja on hyvä harjoitella kokeneemmankin autoilijan. Kesäaikaan pimeän ajo suoritetaan simulaattorilla. Pimeällä vuodenajalla tarjoamme loistavat puitteet harjoitella pimeän ajoa oikealla autolla ja laadukkaalla koulutuksella. Taajama sekä maantieajo ajetaan oikealla autolla todellisessa liikenneympäristössä. Kurssiin kuuluu myös 4h verkkotunteja.

Ilmoittaudu riskikurssille niin räätälöidään teille sopiva kurssi:

www.kuljettajaopetus.fi/lassenajokoulutus

Vapaaehtoiskoulutus

Vapaaehtoiskoulutuksessa kuljettajat ovat jo kortillisia, mutta tulevat harjoittelemaan lisää ja kertaamaan asioita. Asiakkaina on niin liikenteen ammattilaisia, yrityksiä, yhteisöjä ym. Kysy rohkeasti tarjous esim. yrityksesi virkistäytymispäiviin. Räätälöimme kaikki paketit ryhmän toiveiden mukaan. Opettajien määrä ryhmäkoon mukaan.